Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa

Här idag så skulle jag vilja ta och passa på att tipsa alla mina fina och fantastiska läsare om en loppis som jag nyligen har fått upp ögonen för och den heter inget mindre än Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa! Det här är alltså en loppis för er i Grums, Åmål och Säffle bland annat och givetvis då för alla ni som befinner er någonstans i dess omnejd och närhet. Jag tycker verkligen att det här är den roligaste och mest spännande loppis som jag har besökt på länge och jag har lyckats hitta någonting fint varje gång jag har varit där nu, vilket inte alls är vanligt för min del.

Dessutom så är verkligen personalen hos Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa oerhört trevlig och ser till att hjälpa en när man ser lite vilsen ut eller då man kanske letar efter någonting lite mer specifikt. I vilket fall som helst så tycker jag verkligen att Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa är en helt fantastisk loppis där man kan hitta allt från gamla saker till nya saker och lite där emellan. Ifall ni skulle vilja kika in hos Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa så kan ni ju kanske börja med att kolla på deras egna hemsida här på nätet där ni kan se lite mer av vad de erbjuder och läsa lite om vilka de är. Dessutom så finner ni ju adress och kontaktuppgifter med mera ifall ni nu då skulle vara sugna på att svänga förbi någon dag. Det tycker jag i varje fall absolut att ni ska göra och jag kan varmt rekommendera att ni passar på att utforska hos dem! Hur som helst, så ska jag inte tjata på allt för länge idag, men jag hoppas nu att detta kommer att vara någonting roligt som ni kan komma iväg på!