Vi har lagt in nya golv

Hej, hej igen alla kära läsare, välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg som kommer att handla om att kunna få hjälp med golvläggning. Jag ska berätta om ett företag här i Huddinge som vi vände oss till när vi renoverade villan och behövde nya golv. Visst kan man lägga golv själv men är man inte mycket duktigt på detta kanske resultatet inte blir det bästa. I vår villa är det lite vint och snett och golven lutar någon centimeter så det gör det ännu svårare. Därför ville vi inte riskera att lägga golven själv utan lät det bli ett uppdrag för professionella.

Det finns många olika golvläggare i Huddinge, men vi fick rekommendationer av bekanta till oss som hade anlitat detta företag och de var mycket nöjda. Så vi kontaktade deras kundtjänst och bokade in en tid då de skulle komma och titta på golven. De kom och mätte golven och kollade på hur lutningarna var för att se om det skulle vara några problem. Sedan gav de oss ett fast pris på golvläggning som vi accepterade.

Innan deras golvläggare kom så hade vi redan köpt golven så de bara behövde komma och lägga in dem. Vi hade valt ett mörkt trägolv som skulle passa bra ihop med vår inredning. När golvläggarna kom så tog det bara några timmar så hade golven lagts. De gjorde ett mycket bra jobb och golven blev jämna och fina. 

Så om ni behöver hjälp med golvläggning i Huddinge, kontakta detta företag och ni kommer inte att bli besvikna. De har mycket kompetent personal som gör ett perfekt jobb. Dessutom är de väldigt trevliga och hjälpsamma så det känns tryggt att lämna detta jobbet till dem. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till er alla.

Ha det gott och vi hörs snart igen!

Kramar från mig! 🙂