Stubbfräsning och trädfällning

Hej och hallå. Hur har ni det idag? Hoppas ni har vaknat upp och känner att detta blir en bra dag. Det har jag gjort och jag ska skriva ett inlägg nu där jag ska berätta om ett företag som vi anlitade först för att få hjälp med trädfällning och sedan med stubbfräsning. Ett mycket bra företag och jag hoppas att du kikar på dem på deras hemsida om du behöver den här hjälpen och dessutom bor här i Norrtälje med omnejd.

Det företaget jag skriver om har verkligen mycket bra kundservice. De kom till oss snabbt när vi beställde trädfällning av tre stora träd som vi hade i vår trädgård. Innan dess hade vi pratat med flera olika företag om detta men ingen av dem kunde komma så snabbt som detta företag och så var det även en bra offert som var svår för de andra företagen att matcha.  

Något som är mycket positivt är att de alltid ser till kunden först och främst. Det var inte så konstigt egentligen då vi hade ett möte med den personen som skulle göra jobbet innan det blev avtal och han tog sig tid att gå runt i vår trädgård tillsammans med oss så att han kunde se hur jobbet skulle göras på bästa möjliga sätt. Vi kände direkt redan då vi träffade honom att detta var något för oss.

Efter avtalat datum kom de en dag innan jobbet skulle börja och informerade oss om allt som skulle göras. De sa även till oss att det kunde bli lite stökigt men precis innan de började gick de runt och tittade på det igen och sa till oss att de skulle göra allt i sin makt för att det inte skulle bli så stökigt som det kunde bli. De lyckades mycket bra med både trädfällning och stubbfräsning.