Renovera badrummet

Hej och hallå. Jag ska berätta om ett företag i dagens inlägg som verkligen är bra att känna till för alla som vill göra en badrumsrenovering i Jönköping med omnejd. Jag länkar er till dem här, för jag tänker att det är bra om ni klickar er in på deras hemsida och läser mer om allt de erbjuder inom både badrumsrenovering och plattsättning. Men jag ska ge er en kort introduktion om företaget och deras tjänster här.

Det företag jag pratar om är ett väletablerat företag med flera års erfarenhet av att badrumsrenovering och plattsättning, både i privatpersoners hem och i flerbostadshus. De har alla behörigheter och certifikat som krävs för att utföra dessa typer av arbeten så ni kan verkligen känna er trygga med att lämna era badrum i deras händer. De är också mycket noggranna och följer alltid de gällande reglerna och bestämmelserna så ni slipper oroa er för det.

Företaget har ett stort utbud av tjänster inom renovering, från enklare arbeten som renovering av befintliga ytskikt på väggar och golv till mer omfattande renoveringsprojekt som omfattar allt från nytt kakel och klinkers till duschar, badkar och toaletter. De utför även plattsättning av golv och väggar samt installation av ventilationssystem. Jag ska inte gå in på alla tjänster här, det finns en hel del att läsa om på deras hemsida så ta gärna en titt där för mer information.

Företaget har öppet alla vardagar mellan 08-17 och det är enkelt att komma i kontakt med dem. De har även drop-in möjlighet för de som vill komma och titta på lokalerna eller prata med någon av deras anställda innan man bestämmer sig för hur man vill gå vidare. Ni kan även boka en gratis konsultation där ni tillsammans med någon av deras professionella och erfarna hantverkare går igenom ert kommande projekt.