Mitt nya fritidsboende

Det finns hus och så finns det attefallshus! Du ska om du vill få hjälp att bygga ett sådant här hus höra av dig till ett företag, de finns i Göteborg och här kommer du till deras hemsida. 

Jag har nyligen byggt ett attefallshus vid havet och det är mitt nya fritidsboende. Jag trivs mycket bra med huset och rekommenderar alla att bygga ett sådant hus! Det är en bra investering och man får mycket för pengarna. Det är inga stora hus med de är kvadratsmarta och man kan därför få plats med allting som man behöver, standarden är hög och man saknar verkligen ingenting. Man behöver inget bygglov men måsta anmäla till byggnadsnämnden för att få ett startbesked. Det finns förstås många regler även för dessa hus men du behöver inte ha koll på allt, för om du låter det här företaget hjälpa dig med bygget så vet de vad som gäller och de kan ta alla nödvändiga kontakter så att allting blir gjort utifrån konstens alla regler. Inte nog med att de är så bra på att bygga, även kundservicen är bra hos det här företaget och du kommer alltid känna dig väl omhändertagen hos dem.

Jag ska nog bygga ett till hus på min tomt, det blir kanske inte i år men kanske nästa, man vet aldrig! Du borde verkligen kolla in det här företaget och deras hemsida, jag lovar att du kommer inte ångra dig. Det finns ingen annanstans att gå om man vill ha riktigt bra kvalitet och bra service! Inte vad jag vet om i alla fall men det är klart att nu pratar jag om ett företag som är behjälpligt i Göteborg med omnejd men det kan ju mycket väl finnas något liknande företag i någon annan stad som också är bra.