Lindberg & Wiklund Måleri

Varmt välkomna tillbaka hit till bloggen! Som många av er vet så skriver jag ju oftast här på bloggen om mitt liv som butiksägare och nu under de senaste få veckorna, så har jag ju nämnt att vi har hållit på att måla om i butiken här i Sollentuna. Under denna tid så har det faktiskt varit rätt så många av er som har hört av er och efterfrågat att jag ska skriva lite mer om den målare som jag anlitat och ifall det är någon som jag kan rekommendera till er i exempelvis Värmdö, Täby, Nacka, Huddinge, Bromma, på Lidingö och på Ekerö bland annat.

Alltså med andra ord så handlar det ju om alla ni som befinner er i Stockholm egentligen, vilket jag tror är de allra flesta av er som är här och läser min blogg. Personligen så valde jag att vända mig till en målare vid namn Lindberg & Wiklund Måleri som jag själv blev rekommenderad att vända mig till av en nära vän till mig vars åsikt och omdöme jag verkligen litar på till hundra procent. Idag så står resultatet färdigt och vi har ju öppnat upp dörrarna igen helt och hållet. Jag känner mig oerhört nöjd med både hur det här företaget arbetade samt det resultat som de levererade utefter mina önskemål och butikens förutsättningar. De var dessutom oerhört engagerade och trevliga att ha och göra med, vilket alltid känns som ett riktigt stort plus. I vilket fall som helst, så kan jag alltså kort och gott varmt rekommendera Lindberg & Wiklund Måleri och deras tjänster till alla ni som nu då uttryckte ett intresse för detta och jag hoppas verkligen att ni nu kommer att kunna dra nytta av den lilla information och recension som jag har gett er här idag!