Art by me Amelie

Hej igen, alla vackra läsare! Jag hoppas att ni mår fantastiskt allesammans och att ni har haft en riktigt bra vecka och fin sommar så här långt. Här idag så ville jag ta och passa på att skriva lite snabbt om det här med handgjorda unika smycken och handmålat glas och porslin för er som befinner er i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans i vårt avlånga land för den delen.

Det här är nämligen någonting som jag vet att många av er läsare faktiskt har velat att jag ska skriva om och dela med mig av nu under en längre tid sedan jag visade upp vad jag hade köpt från den här speciella butiken som jag brukar vända mig till. De har en nätbutik och heter inget annat än Art by me Amelie. Denna butik är en sådan som jag faktiskt själv har blivit uppmärksammad om från en nära vän till mig som jag alltid har delat smak och stil med. Efter att jag hade handlat hos Art by me Amelie för första gången så kan man ju lugnt säga att jag var fast och jag ville bara ha och samla på mig fler saker. Hur som helst, dock, så tycker jag verkligen att Art by me Amelie har så fruktansvärt vackra saker och jag tycker att hon är så otroligt duktig när det kommer till det som hon sysslar med. Därför så hoppas jag ju lite på att kunna uppmärksamma henne och hennes produkter lite mer här på bloggen, för dels så tror jag ju att ni skulle älska hennes produkter och tjänster samtidigt som hon skulle få en större kundkrets! Jag tycker i vilket fall som helst att det är värt för er att kika vidare på det, så därför kommer jag även att slänga in en länk.